Timelapse of swarming monster worms and sea stars

Tenk at naturen kan være så vakker. Tenk at teknologi kan gi oss mulighet til å se det.

Så nært.Trykk på bilde for link til videoen. BBC har gjort det umulig for bloggere å låne den^^, så jeg har ingen andre måter å dele den på en akkurat slik.

Og jeg mener det; SE DEN!

2 kommentarer

Tara Yáviel

04.11.2011 kl.11:59

og nok en gang David Attenboroughs behagelige stemme:D Du burde laste ned, kjøpe eller få tak i naturdokusene hans! Er såå mye fint der. Private Life of Plants er desidert favoritten min, har sett hele serien om og om igjen, blir aldri lei! hihi^^ Det å få se i timelapse nøyaktig hvor mye liv det faktisk er i planter, hvordan de beveger seg, rører seg etter lyset osv. Det er helt spesielt. Det letter litt på "trykket" over å leve i den moderne verden, siden man får muligheten til å se noe mennesket egentlig aldri skulle kunnet oppleve, hvis du skjønner hva jeg mener.

°Vinterperle°

04.11.2011 kl.16:17

pixietrixie: Ja, det er virkelig vakkert og fantastisk magisk at vi kan få se det. Skal ønske meg det til jul! Takk for tips! :D <3

Skriv en ny kommentar

°Vinterperle°

°Vinterperle°

20, Oslo

Jeg er liten alv 'fanget' i Oslo. Jeg drømmer om og jobber for en bedre verden, bl.a. ved å være vegetarianer, anføre en miljøvennlig livsstil og jeg har planer om å leve selvforsynt i fremtiden, forhåpentligvis i natursamfunn <3 Som den drømmeren jeg er liker jeg naturligvis eventyr, fantasi, magi, mystikk og mytologi :) Noe av min kreativitet kommer i form av skuespill og fortellerkunst, utkledning, hekling og nylig begynte jeg å lære å spille harpe.

Kategorier

Arkiv

hits