Introduserer: Oppholdet i Kenya

Da var det blitt 6. februar og det har jammen meg gått ett år allerede! Siden jeg forlot Norge og tilbrakte nesten tre måneder i Kenya i samarbeid med helseorganisasjonen SCILO. Noen av dere er jo nysgjerrig på hva jeg gjorde der nede, og nå er det vel på tide å dele både historiene og bilder fra turen. (For å slippe å skrive hele bakgrunnshistorien en gang til, kan dere lese her.)DINK -
forkortelse for Drama Involvement Norway Kenya - navnet på selve prosjektet, på et armbånd som moren til vår venn og samarbeidspartner, Dave, lagde til oss. :)

Så: Selve turen ble delt inn i fire deler.

1. 'Bli kjent' fase - I denne fasen ble vi kjent med klima, kulturen, forskjeller, og forutsetninger for prosjektet vårt. Dette er den lengste fasen, med flest bilder og interessante ting jeg vil dele med dere, så den vil bli delt i flere innlegg.

2. Forberedelse til workshopene - I denner perioden måtte vi velge fokus for workshopene og søke tillatelse hos forskjellige lokale ministre om lov til å gjennomføre prosjektet.

3. Selve workshopene - Dette er hovedfasen, altså den delen der vi gjennomfører selve prosjektet, altså workshopene.

4. Etterarbeid - Dette er den siste fasen, en fase som fremdeles pågår, ettersom vi er åpne for at prosjektet kan fortsette :)

Når jeg skal blogge om turen har jeg slått del 2-4 sammen til ett innlegg, ettersom del 1 får mange.

Så da håper jeg dere er klare for og har lyst til å lese litt, og se litt bilder, fra min spennende og ekstremt lærerrike tur som ikke minst har forandret livet mitt ;)

4 kommentarer

Tara Yáviel

06.02.2012 kl.23:05

Yayy! Blir gøy å lese og se bilder i fra turen! :D

°Vinterperle°

06.02.2012 kl.23:07

pixietrixie: Hurra! Så bra :) Håper det ikke blir for lange innlegg. Har prøvd å konsentrere dem bedre, noe som gjør at det blir ganske så mange. Så nå blir det Kenya-spam. Haha^^

~ Huldra ~

07.02.2012 kl.00:11

Ja! Klar som et strutseegg :D

°Vinterperle°

07.02.2012 kl.11:39

~ Huldra ~: Haha! Ja, det blir kanskje noen strutser og andre fine dyr ;P

Skriv en ny kommentar

°Vinterperle°

°Vinterperle°

20, Oslo

Jeg er liten alv 'fanget' i Oslo. Jeg drømmer om og jobber for en bedre verden, bl.a. ved å være vegetarianer, anføre en miljøvennlig livsstil og jeg har planer om å leve selvforsynt i fremtiden, forhåpentligvis i natursamfunn <3 Som den drømmeren jeg er liker jeg naturligvis eventyr, fantasi, magi, mystikk og mytologi :) Noe av min kreativitet kommer i form av skuespill og fortellerkunst, utkledning, hekling og nylig begynte jeg å lære å spille harpe.

Kategorier

Arkiv

hits