Drakt og tøy

Hymens lenker

På lørdag var jeg i bryllup. Min vakre mor var brudens forlover, og holdt en nydelig tale. Jeg hadde på meg min aller fineste kjole som jeg nylig gikk til anskaffelse av i forbindelse med bryllupet. By Marlene Birger. Så florlett og skjør. Ser ut som klareste vann.

Det morsomme var at vielsen fant sted på en båt. Og festlighetene etterpå var i en rund funkisbygning fra 20-tallet på en strand i Oslofjorden. På Hvalstrand bad. Aldeles nydelig! Veggene inne så slik ut:

Nydelige bølger, og spiraler som jeg vet Janne er så glad i. De var skulpturert inn i veggen og malt. Fantastisk farge. Og den passet til kjolen min^^

Vi ble møtt velkommen av en dansegruppe, folkedansere fra Oslo Folkemuseum, og de hadde på seg en av mine favorittbunader, Setesdalsbunad. Og de hadde oppvisning for oss :)

Her ser dere meg og mammaen min sitter/står og ser på mens de danser. Instrumentet som musikeren spiller på, heter nøkkelharpe.

Nede ved stranden var det også et stupetårn. Som brura klatra opp i! Og søstra hennes stupte i bare trusa fra 10-metern. Jeg klartret selv opp i 5-metern, hvor søsteren min tok noen bilder av meg.

Jeg har høydeskrekk :S Men bildene ble ganske fine.

Og slik så jeg ut!xPFølte meg fin i hvertfall <3

- Har du vært i bryllup før? :)

°Vinterperle°

°Vinterperle°

24, Oslo

Jeg er liten alv som drømmer om og jobber for en bedre verden. Jeg er vegetarianer, prøver å leve så miljøvennlig som mulig, og jeg er med på å lage grunnmuren til mange barn i hagen jeg jobber i. Jeg har planer om å leve selvforsynt i fremtiden, forhåpentligvis i natursamfunn <3 Som den drømmeren jeg er liker jeg naturligvis eventyr, fantasi, magi, mystikk og mytologi. Noe av min kreativitet kommer i form av skuespill og fortellerkunst, utkledning, hekling og smått om smått prøver jeg å lære å spille harpe :)

Kategorier

Arkiv

hits