april 2012

What shall we do with the drunken sailor!

En ganske rolig og innholdsløs påskeferie nærmet seg slutten og helgen kom. Det ble lørdag, og denne kvelden skulle en klassekamerat av meg, Kristian og resten av det irske-folkemusikkbandet hans Plastic Paddies spille konsert på den superkoselige irske puben The Dubliner i Oslo. Jeg hadde aldri vært der før, men har både hørt og lest mye bra om stedet, og hadde endelig en god grunn til å dra!

Jeg spurte vår kjære Irland-fantast Renate om hun ville gi meg den store æren av å bli med, og det ville hun! :D Vi møttes, gav hverandre en god, liten klem og det sa klikk! Vi fant virkelig tonen fra første stund og praten gikk nesten i ett^^

Vi ankom The Dubliner, slapp heldigvis å vise leg, men måtte betale litt for å komme inn. Vi fant oss godt til rette, og jeg hadde forberedt meg på å smake på den berømte Guinnes-ølen. Til min store lettelse og glede hadde jeg funnet en likesinnet som ikke likte øl og vi endte opp med hvitvin begge to :)

Og da måtte vi jo ta noen bilder!
Takk til Renates kamera for at kvelden vår ble foreviget<3 *fnis*Det er ikke så ofte jeg er ute på byen, men av alle stedene jeg har vært, er The Dubliner det stedet jeg virkelig liker best! For det første har jo stedet sin helt spesielle sjarm med gammelt tregulv, tremøbler, god plass og ikke minst en egen peis!
Som det til og med var fyr i!

Så koselig! The Dubliner er virkelig rett og slett gjennomført! :)

Da bandet hadde spilt og tatt seg en liten pause, fikk vi hilst litt på kameraten min. Vi ville gjerne så gjerne ut på dansegulvet, men var redde for å forlate tingene våre (selv om man er på The Dubliner). Heldigvis sa han at vi kunne legge tingene våre bak på scenen og slik bli frie til å danse! Så fikk de et litt mer engasjert publikum også! :PHer ser dere Plastic Paddies og en svært hengitt Kristian, hihi <3 De spilte mange gamle slagere, noe dere kanskje skjønte ut ifra tittelen på innlegget, hihi.

Og vi var ikke snauere vi! Vi snurret og spratt og Renate danset irsk dans til hun ble tom for pust og måtte sette seg. Men det var ikke lenge før hun var oppe igjen og vi danset med flere! Mange (deriblant jeg*fnis*) begynte å danse liksom-irsk fordi de ble inspirert av Renate^^ På et tidspunkt var det også en dame som kom bort og sa:

"Dere ser helt fantastiske ut! Alle vi andre her blir jo helt sjalu!"
Noe som var ganske koselig^^Kvelden endte hvertfall med to svært fornøyde piker som fikk hilst på resten av det flinke bandet, og ikke minst fikk vi egen sjåfør i form av Renates kjære mann Peter!

Takk for den beste kvelden på lenge <3

°Vinterperle°

°Vinterperle°

24, Oslo

Jeg er liten alv som drømmer om og jobber for en bedre verden. Jeg er vegetarianer, prøver å leve så miljøvennlig som mulig, og jeg er med på å lage grunnmuren til mange barn i hagen jeg jobber i. Jeg har planer om å leve selvforsynt i fremtiden, forhåpentligvis i natursamfunn <3 Som den drømmeren jeg er liker jeg naturligvis eventyr, fantasi, magi, mystikk og mytologi. Noe av min kreativitet kommer i form av skuespill og fortellerkunst, utkledning, hekling og smått om smått prøver jeg å lære å spille harpe :)

Kategorier

Arkiv

hits